Шофьор нападна полицаи по време на проверка посред бял ден. Случаят

...
Шофьор нападна полицаи по време на проверка посред бял ден. Случаят
Коментари Харесай

Агресивен шофьор без книжка нападна полицаи по време на проверка в Мизия

Шофьор нападна полицаи по време на инспекция измежду бял ден. Случаят е от Мизия. В първия ден на Коледа към 14.30 ч. чиновниците на реда спрели лек автомобил по една от улиците в града. Зад кормилото бил 45-годишен мъж, който още в първия миг почнал да се държи жестоко и надменно. Когато служителите на реда му поискали документи, напрежението сред лидера и униформените ескалирало още повече.
Прочетете още
„ Спряхме го, тъй като колата криволичеше по улицата. Мъжът е от престъпния контингент и няма брошура. Беше очевидно несъответстващ ”, изясни пред NOVA младши контрольор Георги Георгиев.

„ Имаме камери в патрулката. Нападението е снимано. След като спряхме водача, го помолихме да излезе, с цел да му вземем проба за алкохол. Той стартира да се държи нападателно и ни посегна. В опит да му сложим белезниците, ме удари в кръста, само че успяхме да го арестуваме ”, разяснява автоконтрольорът Тихомир Хубенов.

Автомобилът не е лишен от водача, свалени са регистрационните му табели, тъй като е отказал да даде проба. Полицаите прецизираха, че на мъжа ще му бъде сформира акт.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР